什麼是”在家教育 HomeSchooling”?

教育是父親和教會的責任和工作。 我們已看到許多基督徒的下ㄧ代因世俗的教育而遠離神。 現在是教會興起以聖經的世界觀來教育我們自己的孩子的時候了。 COVID-19迫使孩子們”在家教育“這是上帝為祂的教會奪回我們的兒女的信號和機會。 我們特別邀請父親,教會牧師和領袖參加為我們的下一代而戰。當基督徒和教會開始教育自己的孩子時,我們將扭轉局勢,並吸引許多非信徒接受基督教教育。

歡迎參加 ,名額有限, 請先網上報名!

Poster

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: